Αποστολή στο χώρο σου

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο στην ελληνική επικράτεια.Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 14:00 φεύγουν απο εμάς την ίδια ημέρα και η παράδοση γίνεται σύμφωνα με τους χρόνους που δίνει η ACS. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 14:00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. 

Δεν πραγματοποιούνται αποστολές το Σάββατο. Κυριακές και αργίες δεν πραγματοποιούνται αποστολές και παραδόσεις παραγγελιών. 

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπου ενημερώνεστε για την καταχώρηση της, στο οποίο θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Χρόνοι παράδοσης

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
Εντός Αττικής1-33€ 
Υπόλοιπη Ελλάδα1-3 (5 για δυσπρόσιτες περιοχές)5€ 
Κύπρο*1010€

 

Για παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Παρακαλούμε εάν υπάρχει αδυναμία παραλαβής, να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως σε περίπτωση που δεν παραληφθεί κάποια παραγγελία, οι επόμενες θα πρέπει να γίνουν αποκλειστικά με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας . Εάν κάποια από τις επόμενες παραγγελίες έχει ως μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή, θα ακυρώνεται άμεσα χωρίς ειδοποίης.

Ώρες Επικοινωνίας: 10:00 - 16:00 Δευτέρα έως Παρασκευή