Αλλαγή εντός Ελληνικής επικράτειας: 

Εάν για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να αλλάξετε ένα ή και περισσότερα προϊόντα της παραγγελίας σας έχετε αποκλειστικά χρονικό περιθώριο 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής από την μεταφορική και το κόστος αλλαγής είναι 7,00 ευρώ για την Ελλάδα και για την Κύπρο 20,00 ευρώ. 

Η αλλαγή μπορεί να πραγματοποιηθεί  χέρι με χέρι, όταν σας στέλνουμε το νέο προϊόν δίνεται το άλλο στον κούριερ κατά την παραλαβή του. Στο δέμα που θα δώσετε στον κούριερ οφείλετε το προϊόν να είναι στην αρχική του συσκευασία σε άψογη κατάσταση με τα ταμπελάκια να μην έχουν αφαιρεθεί, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και μαζί με την απόδειξη αγοράς.

Εάν πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας από τον ιστότοπο μας και θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή, κάνετε μια καινούργια παραγγελία στο site μας, σημειώνετε στα σχόλια αλλαγή, αριθμό παραγγελίας, όνομα παραγγελίας και κωδικό προϊόντος που επιθυμείτε να αλλάξετε. Στην αλλαγή που θα πραγματοποιήσετε δεν μπορεί να τοποθετηθεί κουπόνι ή κωδικός έκπτωσης στην την τελική τιμή που αναγράφει εκείνη τη στιγμή στο site μας. Εμείς θα υπολογίσουμε μόλις επεξεργαστούμε το αίτημα σας την τελική αξία του προϊόντος που είχατε πληρώσει, θα αφαιρέσουμε την αξία του νέου και θα προσθέσουμε 7,00 ευρώ για την Ελλάδα και για την Κύπρο 20,00 ευρώ. 

Το νέο προϊόν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από αυτό που επιθυμείτε αλλάξετε.

Στα προϊόντα με την έκπτωση και στα προϊόντα που κληρώθηκαν, οι αλλαγές και οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές. 

Επιστροφή χρημάτων εντός Ελληνικής επικράτειας

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Υπαναχώρηση βάσει της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας προβλέπεται κανονικά . Σύμφωνα όμως με την Ελληνική νομοθεσία και την υπουργική απόφαση 5338/2018 ΦΕΚ40/Β/17-1-2018 του ν.2251/1994 (Α’ 191) περι προστασίας των καταναλωτών και αναφορικά με τις συμβάσεις από απόσταση και εκτός εμπορικού καταστήματος και αναφορικά με τις εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης (άρθρο 3ιβ) εξαιρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης στην περίπτωση 

α) συμβάσεις υπηρεσιών μετά την πλήρη παροχή της υπηρεσίας, εαν η εκτέλεση άρχισε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και με την εκ μέρους του αναγνώριση ότι θα απωλέσει το δικαίωμα του υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως από τον προμηθευτή.

Συμφώνα και ακολουθώντας ρητά την Ελληνική νομοθεσία ορίζουμε ξεκάθαρα ότι κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας από τον εκάστοτε καταναλωτή, όπου για την ολοκλήρωση της απαιτείται η αποδοχή των όρων χρήσης του ιστοτόπου μας ορίζουμε ότι ο καταναλωτής απωλεί το δικαίωμα του περί υπαναχώρησης.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ Η’/ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Ή ΜΗ

Η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές. Σε πολύ σπάνιες, όμως, περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα.  Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι αποδεδειγμένα ελαττωματικό από την κατασκευή του, οφείλουμε την αντικατάστασή του με το ίδιο προϊόν. Χρειάζεται να μας στείλετε ένα email στο info@santera.gr με κάποιες φωτογραφίες του ελαττωματικού προϊόντος που να αποδεικνύουν το ελάττωμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διευθέτηση της αντικατάστασης. Τα αιτήματα για τα ελατωμματικα προϊόντα θα γίνονται δεκτά εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.